Alle categoriëen

Informatie

Kroontjes bedrukken

Een uniek promotieartikel voor Koningsdag? Wat dacht u van een bedrukt kroontje. Het kroontje is geschikt voor kinderen en wordt gemaakt van 280 grams invergote. Het kroontje wordt standaard geleverd met elastiekje. Het formaat van de kroontjes is 225 mm x 100 mm

Onze voordelen:

  • UwPrinter kan uw ontwerp verzorgen! Meer weten?
  • Gratis bestandscontrole 
  • Geleverd met elastiekje
  • Full-collor of enkele bedrukking

Afmeting

  • 100x225 mm

Papiersoort

Gewicht

Bedrukking

Afwerking

Verdeling

Prijzen en oplages

EIGEN KROONTJES BEDRUKKEN EN ONTWERPEN?

Een kroontje wordt op dik papier gedrukt en in de juiste vorm gestanst. Het papier wordt enkelzijdig bedrukt in full colour. De kroontjes worden standaard geleverd met elastiekje, die door de twee gaten is gehaald en is vastgemaakt met een dubbele knoop.

WAT DACHT U VAN KROONTJES MET EEN EIGEN BEDRUKKING?

Voordat u begint met het ontwerpen voor de opdruk van uw eigen kroontje, is het handig om een werktekening te downloaden op de website van Uwprinter. De werktekening is gemaakt door onze interne vormgevers en geeft een beeld waar wat gedrukt kan worden. Voor het gebruiken van de werktekening of meer informatie kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

WAT IS DE LEVERTIJD VAN BEDRUKTE KROONTJES?

De levertijd van de kroontjes is gemiddeld acht werkdagen. Heeft u vragen over een snellere levering, dan staat de klantenservice voor u klaar.

WAAR KAN IK DE BEDRUKTE KROONTJES NOG MEER VOOR GEBRUIKEN?

De kroontjes kunnen in meerdere kleuren en voor diverse doeleinden gebruikt worden. Het kan worden uitgedeeld bij kinderfeestjes, maar ook bijvoorbeeld met koningsdag of met carnaval kunnen ze leuk gecombineerd worden. Papieren kroontjes zijn ongekend populair bij jong en oud en zijn daardoor uitstekend inzetbaar bij bijvoorbeeld een jubileum, braderie, vierdaagse of andere leuke feesten.

WAT IS DE MINIMUM OPLAGE OM KROONTJES TE BESTELLEN?

Bij Uwprinter kunt kroontjes al bestellen vanaf een oplage van 25 stuks. Dit is een aantal wat nergens anders te verkrijgen is. Hoe meer kroontjes u per klant besteld, hoe lager de prijs per stuk wordt. Er is geen maximum oplage wat je niet kunt bestellen. Voor oplages groot en klein moet u bij Uwprinter zijn.

HULP NODIG BIJ HET ONTWERPEN VAN UW KROONTJES?

Natuurlijk kunnen wij u ook helpen bij het ontwerpen van een concept. Geen ontwerp is onmogelijk en geen bedrukking is te gek voor ons team! Wij helpen u graag. Heeft u hulp nodig, neem dan contact op met onze klantenservice.

WAT KAN IK NAAST KROONTJES NOG MEER BESTELLEN?

Het feest helemaal compleet maken? Wat dacht u dan van feesthoedjes of bedrukte statafels? Bent u nog opzoek naar een origineel en persoonlijk cadeau? Laat dan een foto drukken op canvas of tuindoek. Bekijk meer leuke artikelen in onze webshop.

BESTEL UW BEDRUKTE KROONTJES DIRECT ONLINE