Alle categoriëen

Informatie

Feesthoedjes bedrukken

Onze feesthoedjes van karton zijn voor de echte feestbeesten! Bent u op zoek naar feesthoedjes? Kijk dan niet verder en bestel op UwPrinter.nl! Gemaakt van topkwaliteit 280 grams wit houtvrij offsetkarton wat gegarandeerd een heftig feestje gaat overleven! De feesthoedjes zijn 220 mm hoog en het planoformaat is 230x400 mm. Ze worden plano (plat) geleverd, het in elkaar zetten gaat gemakkelijk door een uitgestanste clip in het papier. Er worden standaard elastiekjes bevestigt aan de feesthoedjes, zo kunt u direct de boel op stelten zetten!

Onze voordelen:

  • Te bestellen vanaf 25 hoedjes
  • Topkwaliteit wit houtvrij sulfaat karton
  • Full Color bedrukking mogelijk
  • Uniek reclamemiddel

Afmeting

  • 230x400 mm

Papiersoort

Gewicht

Bedrukking

Afwerking

Verdeling

Prijzen en oplages

EIGEN TE GEKKE FEESTHOEDJES BEDRUKKEN

Een feesthoedje wordt op dik papier gedrukt en in de juiste vorm gestanst. Het papier wordt enkelzijdig bedrukt in full colour. De feesthoedjes worden standaard geleverd met elastiek.Wilt u aanvullende zaken bestellen, zoals bedrukte pennen, gadgets of andere relatiegeschenken? Bel ons dan of stuur een mail.

FEESTHOEDJES ONTWERPEN EN ONLINE BESTELLEN

Voordat u aan de slag gaat met het eigen ontwerp is het handig om de werktekening te downloaden. De werktekening geeft duidelijk aan waar wat kan worden gedrukt. Daarnaast kunt u de aanleverspecificaties raadplegen. Komt u er niet uit met het ontwerp? Wij nemen u het werk graag uit handen. Laat het ontwerp door ons maken, dan verzorgen wij voor u een feestelijk hoedje! Hebt u hulp nodig bij het ontwerp, neem dan contact op met onze klantenservice.

Het feest helemaal compleet maken? Wat dacht u dan van een groot spandoek? Bent u nog opzoek naar een origineel en persoonlijk cadeau? Laat dan een foto drukken op canvas of tuindoek. Wilt u er echt een feestje van maken? Bestel dan onze feesthoedjes. Die worden op topkwaliteit papier gedrukt en met elastiekje geleverd. Wij helpen u graag bij het maken van uw eigen ontwerp of maken het ontwerp voor u!

HULP NODIG MET DE OPMAAK VAN UW BEDRUKTE FEESTHOEDJES?

Hebt u hulp nodig bij het opmaken van uw eigen feesthoedjes of hebt u vragen over de feesthoedjes? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar voor al uw vragen en hulpen u graag!

BESTEL UW BEDRUKTE FEESTHOEDJES DIRECT ONLINE