Alle categoriëen

Informatie

IJshoorntjes sleeves bedrukken

Wie herkent het niet? Een lekkend ijsje, waardoor je handen helemaal plakkerig zijn. Bij Uwprinter.nl hebben wij de oplossing. Wij hebben papieren ijshoorntjes waar het niet doorheen lekt. De hoorntjes zijn gemaakt van topkwaliteit 170 grams Digigold Silk. Met deze papieren hoorntjes sleeve blijven uw handen gegarandeerd schoon! 

Onze voordelen:

  • Snelle levering
  • Eigen ontwerp
  • Erg hygiënisch
  • Ideale communicatiedrager

Klik hier voor de werktekeningen.

Afmeting

  • Normaal - 152x157 mm

Papiersoort

Bedrukking

Gewicht

Afwerking

Prijzen en oplages

EIGEN TE GEKKE IJSHOORNTJES SLEEVES BEDRUKKEN!

Een papieren ijshoorntje wordt in uw eigen opmaak gedrukt en in de juiste vorm gestanst. Het papier wordt enkelzijdig bedrukt in full colour. Bij UwPrinter.nl is het mogelijk om de sleeves al te bestellen vanaf 50 st.! De laagste oplage in heel Nederland. Heeft u juist een grote oplage nodig? Ook dit is bij ons mogelijk. Als u het vandaag besteld heeft u het volgende week in huis!

IJSHOORNTJES SLEEVES ONTWERPEN EN ONLINE BESTELLEN

Voordat u aan de slag gaat met het eigen ontwerp is het handig om de werktekening te downloaden. De werktekening geeft duidelijk aan waar wat kan worden gedrukt. Daarnaast kunt u de aanleverspecificaties raadplegen. Komt u er niet uit met het ontwerp? Wij nemen u het werk graag uit handen. Laat het ontwerp door ons maken, dan verzorgen wij voor u een feestelijke sleeve! Heeft u hulp nodig bij het ontwerp, neem dan contact op met onze klantenservice.

HULP NODIG MET DE OPMAAK?

Heeft u hulp nodig bij het bestellen van deze ijshoorntjes? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice heeft veel ervaring en kan u van goed advies voorzien. Ook op het gebied van vormgeven bent u dan aan het juiste adres.

BESTEL DAAROM SNEL UW EIGEN IJSHOORNTJES SLEEVES, DAN GAAN WIJ VLIEGENSVLUG VOOR U AAN DE SLAG!