Alle categoriëen

Informatie

Veelgestelde vragen

Algemeen:
Wat zijn de levertijden? 
De levertijd van de producten op de website vind je bij ´prijzen en oplages´ zodra je alle productspecificaties hebt doorlopen en hebt geselecteerd van het betreffende product.

Wat houdt een same-day delivery in? Een same-day delivery houdt in dat klanten die voor 09.00 of 10.00 uur (afhankelijk van het product) een bestelling plaatsen en afrekenen, het dezelfde dag nog geleverd krijgen. Alleen dan kan het product dezelfde avond nog worden geleverd. Een same-day delivery geldt alleen voor Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Kan ik mijn bestelling annuleren? Via de website is het helaas niet mogelijk om je bestelling te annuleren. Wel kun je je bestelling annuleren door binnen 15 minuten na het bestellen contact op te nemen met onze klantenservice per telefoon via het nummer 088 - 1 222 448.

Wie bezorgt mijn bestelling? POST NL bezorgt jouw bestelling. Same-day delivery bestellingen worden bezorgd door Instabox.

Worden producten blanco verzonden? Alle bestellingen worden niet standaard blanco verzonden. Mocht je een blanco verzending willen, dan kun je dit aangeven.

Waar kan ik mijn bestanden opmaken? Wij raden aan om de Adobe programma's te gebruiken, mocht je dit niet tot jou beschikking hebben is Canva een goede alternatief.     

Producten: