Alle categoriëen

Informatie

Kauwgom blister bedrukken

Vrijwel iedereen vindt het lekker om op een stukje kauwgom te kauwen. Dit is dan ook de reden dat een pakje kauwgom een uitstekende manier is om uw naamsbekendheid onder het grote publiek te vergroten. Een pakje kauwgom is een uitstekende manier om uw naamsbekendheid te vergroten. De subtiele boodschap die u overbrengt wanneer u bedrukte kauwgom uitdeelt op een beurs of evenement is effectief en blijft bij mensen hangen. Bij UwPrinter.nl bent u aan het juiste adres voor het laten bedrukken van alle mogelijke soorten pakjes kauwgom.

Onze voordelen:

  • Snelle levering:
  • Eigen bedrukking
  • Kleine oplages

Klik hier voor de werktekeningen.

Afmeting

  • 55x105x8mm

Papiersoort

Gewicht

Bedrukking

Afwerking

Verdeling

Prijzen en oplages

KAUWGOM BLISTER MET EIGEN BEDRUKKING!

De verpakking van een pakje kauwgom kan geheel in full colour worden bedrukt met uw eigen ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. Met een origineel ontwerp trek je zeker de aandacht op beurzen en evenementen! Lijkt het u niet leuk om uw bedrijfsnaam of logo op een pakje kauwgom worden namelijk kauwgom herkenbaar door uw unieke logo of ander ontwerp. Het is wel zo fijn om fris voor de dag te komen. Niet alleen u, maar ook uw werknemers. Tijdens een vergadering, meeting of andere afspraak is het belangrijk om fris te ruiken. Een frisse adem vooropgesteld. Een frisse adem geeft je zelfvertrouwen. Zo staat u en uw collega’s met een zelfverzekerde houding tegenover potentiële klanten. Of wellicht kunt u bij uw ingang de klanten wel een pakje kauwgom aanbieden!

HEEFT U HULP NODIG BIJ HET ONTWERPEN VAN UW KAUWGOM BLISTER?

Met behulp van het stramien hiernaast kunt u een eigen ontwerp maken voor het pakje kauwgom. U kunt er daarbij zeker van zijn dat uw wensen ook écht worden vertaald naar uw kauwgom blister. Ook kunnen wij u, indien gewenst, helpen met een drukproef of een handmodel om het eindresultaat te visualiseren. Heeft u hulp nodig bij het bestellen van deze blisters? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice heeft veel ervaring en kan u van goed advies voorzien. Ook op het gebied van vormgeven bent u dan aan het juiste adres. Heeft u wel ideeën, maar moeite met de uitvoering? Onze creatieve collega's helpen je graag bij het maken van een ontwerp.

BESTEL SNEL UW KAUWGOM BLISTERS MET BEDRUKKING EN WIJ GAAN VLIEGENSVLUG VOOR U AAN DE SLAG!