Alle categoriëen

Informatie

Tafelkleed bedrukken

Wilt u graag uw naamsbekendheid vergroten en wilt u dit op een originele manier doen? Laat dan een tafelkleed bedrukken! Bij Uwprinter.nl bent u hiervoor op het juiste adres. Lees snel verder voor meer informatie.

Onze voordelen:

  • Snel geleverd
  • Gemakkelijk af te nemen
  • Te bestellen in elk gewenst formaat (tot max. 1300 mm breed)
  • Geproduceerd in eigen huis

Moment a.u.b. Message

WAAROM EEN TAFELKLEED LATEN BEDRUKKEN?

Waarschijnlijk heeft u er zelf nog niet eerder aan gedacht om een tafelkleed te laten bedrukken met uw eigen bedrijfsnaam en/of logo. Toch is dit een ontzettend goed idee om te doen! Door een tafellaken met uw bedrijfsnaam en/of logo te laten bedrukken, zullen mensen die het kleed zien uw bedrijf beter onthouden. Daardoor is de kans groter dat zij voor u zullen kiezen en niet voor één van uw concurrenten. Daarnaast ziet een tafellaken in uw huisstijl en met uw logo erop er ontzettend professioneel uit. Wilt u dus een goede indruk achterlaten? Laat uw tafellaken dan bedrukken bij Uwprinter.nl!

WANNEER IS HET SLIM OM KIEZEN VOOR EEN BEDRUKT TAFELKLEED?

Het kan voor verschillende bedrijven en organisaties een goed idee zijn om te kiezen voor een bedrukt tafellaken in de huisstijl van uw bedrijf. Staat u bijvoorbeeld veel op beurzen? Dan kunt u een bedrukt tafellaken over de tafel van uw stand leggen. En als u er ook nog eens voor zorgt dat andere elementen, zoals een reclamerol, flyers en visitekaartjes in uw huisstijl zijn afgedrukt, sluiten alle elementen naadloos op elkaar aan. Hierdoor zult u een verpletterende indruk achterlaten op de bezoekers van de beurs en zullen zij u een stuk serieuzer nemen. Dankzij het complete plaatje komt u namelijk erg professioneel op hen over.

BEDRUKTE TAFELKLEDEN VOOR CATERAARS EN ANDERE ORGANISATIES

Maar ook als u de catering op een evenement verzorgt, is het erg slim om de tafels die u voor uw etenswaar gebruikt aan te kleden met bedrukte tafelkleden. Hierdoor zal iedere gast van het evenement weten dat u de catering heeft verzorgd. Legt u op de tafels ook nog wat bijpassende visitekaartjes neer? Dan zal men u niet alleen onthouden, maar is de kans ook groot dat zij u zullen benaderen als zij zelf op zoek zijn naar een goede, professionele catering.

En zo zijn er nog veel meer redenen te bedenken waarom het een goed idee is om een bedrukt tafelkleed te gebruiken. Voor verschillende bedrijven en organisaties kan het dus een ontzettend slimme zet zijn om door middel van bedrukte tafelkleden de naamsbekendheid te vergroten.

WAAROM EEN BEDRUKT TAFELLAKEN BESTELLEN BIJ UWPRINTER.NL?

Wanneer u een tafellaken laat bedrukken bij Uwprinter.nl, weet u zeker dat u een prachtig bedrukt tafellaken van uitstekende kwaliteit krijgt. Wij maken namelijk uitsluitend bedrukte tafelkleden van de stof Frontlit. Frontlit is een stof van hoogwaardige kwaliteit dat onder andere ook wordt gebruikt voor het maken van spandoeken. U kunt het kleed eenvoudig uitwassen en hergebruiken. Tevens kunt u de stof ook prima afnemen met een vochtige doek. Het kleed dat u bestelt bij Uwprinter.nl zal er dus niet alleen prachtig uitzien, maar is eenvoudig schoon te maken en gaat ook nog eens langer mee dan een tafelkleed van andere stoffen. Hierdoor zult u er zo lang mogelijk van genieten!

HULP NODIG? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Heeft u hulp nodig bij het opmaken van uw tafelkleed of wilt u een aangepaste offerte opvragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, want zij helpen u hier graag bij. Voor onze vormgevers en interne DTP'ers is trouwens geen enkele opdracht te gek!