Alle categoriëen

Informatie

Spiegelhangers bedrukken

Snel en voordelig spiegelhangers laten bedrukken? Wij leveren top kwaliteit spiegelhanger snel en tegen een scherpe prijs! Onze spiegelhangers hebben een standaard maat. Hierdoor zijn ze erg geschikt om aan de binnenspiegel van een auto te hangen. Dit is dus een ideaal product voor autobedrijven en garages. Door de spiegelhanger dubbelzijdig te bedrukken, is de boodschap zowel van binnen als van buiten goed leesbaar.

Onze voordelen:

  • Enkel- en dubbelzijdig te bedrukken
  • Erg geschikt voor autobedrijven en garages
  • Snelle levering
  • topkwaliteit

Klik hier voor de werktekeningen.

Afmeting

  • 70x200 mm

Papiersoort

Gewicht

Bedrukking

Afwerking

Verdeling

Prijzen en oplages

WAT IS EEN SPIEGELHANGER EN WAAR KUN JE ZE VOOR GEBRUIKEN?

Spiegelhangers worden vandaag de dag lang niet alleen gebruikt in hotels. Natuurlijk kom je ze hier nog wel tegen maar er zijn nog vele andere manieren om deze hangers te gebruiken. Bijvoorbeeld ter promotie, de haak van de hanger is eenvoudig aan een fiets of scooter te hangen. Zo maak je eenvoudig reclame voor je product, dienst of evenement. Een spiegelhanger kan dus gebruikt worden als reclamemiddel of communicatiemiddel. Het doorgeven van informatie zoals bijvoorbeeld: Niet storen of afwezig. Natuurlijk kunnen ze ook gewoon in de auto worden opgehangen als bijvoorbeeld een geurtje.

HULP NODIG BIJ HET ONTWERPEN VAN EEN SPIEGELHANGER?

Heeft u hulp nodig bij het opmaken van uw eigen spiegelhangers of heb u vragen over de spiegelhangers? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar voor al uw vragen en hulpen u graag! Onze vormgevers en interne DTP'ers helpen u graag bij uw ontwerp. Door ons ruime assortiment kunt u daar zeker vragen over hebben, maar daarom staat onze klantenservice 24/7 voor u klaar. Bij ons is geen vraag te gek.

BESTEL DAAROM SNEL UW EIGEN SPIEGELHANGER EN DAN GAAN WIJ VLIEGENSVLUG VOOR U AAN DE SLAG!