Alle categoriëen

Informatie

Zonnekleppen bedrukken

Bent u op zoek naar promotiemateriaal dat niet alleen volwassenen, maar ook kinderen zal aanspreken? Dan is een zonneklep een ontzettend goed idee! Bij UwPrinter.nl bedrukken we graag papieren zonnekleppen van topkwaliteit. 

  • Twee modellen
  • Topkwaliteit papier
  • Inclusief elastiekje
  • Full colour bedrukking

Klik hier voor de werktekeningen.

zonneklep

Afmeting

  • Breed - 120x220 mm

  • Rond - 130x220 mm

Papiersoort

Gewicht

Bedrukking

Afwerking

Verdeling

Prijzen en oplages

WAAROM KIEZEN VOOR EEN BEDRUKTE ZONNEKLEP ALS PROMOTIEMATERIAAL?

Als u denkt aan een zonneklep, dan denkt u er waarschijnlijk niet zo snel aan om deze te gaan gebruiken als promotiemateriaal voor uw bedrijf of organisatie. Toch kunt u bedrukte zonnekleppen ontzettend goed gebruiken om uw bedrijf of organisatie op een leuke en ongedwongen manier te promoten. Organiseert u bijvoorbeeld activiteiten voor kinderen? Deel de zonnekleppen dan na afloop als een cadeautje aan de kinderen uit. Of geeft u misschien voorlichting aan kinderen? Ook dan vinden kinderen het ontzettend leuk om een zonneklep van u te ontvangen. U maakt de kinderen er dus niet alleen blij mee, maar het is ook nog eens ontzettend slim om een zonneklep als promotie uit te delen aan kinderen.

WAAROM IS EEN BEDRUKTE ZONNEKLEP SLIM PROMOTIEMATERIAAL OM UIT TE DELEN AAN KINDEREN?

Zoals we hierboven al vertelden, is het ontzettend slim om promotiemateriaal aan kinderen uit te delen. De eerste reden is dat kinderen het enorm leuk vinden om iets te cadeau te krijgen. Ze hebben nog niet zo goed door dat u hen iets geeft, om uw eigen bedrijf te promoten. Toch ervaren zij het ontvangen van de zonneklep als iets positiefs, waardoor ze onbewust positiever over u en uw organisatie zullen denken. Hierdoor is de kans groot dat wanneer zij als volwassenen moeten kiezen tussen u en uw concurrentie, ze eerder geneigd zijn om voor u te kiezen.

DE OUDERS VAN DE KINDEREN LEREN UW BEDRIJF KENNEN

Bovendien laten kinderen graag aan hun ouders zien wat zij hebben gekregen. Door de zonneklep in uw huisstijl te laten drukken en er duidelijk uw bedrijfsnaam en/of logo erop te laten drukken, zullen de ouders zien dat de zonneklep van uw organisatie afkomstig is. Hierdoor kunnen ook zij positief over uw bedrijf gaan denken, waardoor ook hier de kans groter is dat zij eerder voor u dan voor uw concurrentie zullen kiezen.

MET BEDRUKTE ZONNEKLEPPEN BEREIKT U JONG EN OUD!

Het is dus om verschillende redenen onwijs slim om leuk promotiemateriaal, zoals een zonneklep, aan kinderen uit te delen! Bovendien is het niet alleen slim om zonnekleppen uit te delen aan kinderen. Ook jongeren en volwassenen gebruiken zo’n klep graag als wering tegen de zon. U kunt het dus ook heel goed als promotiemateriaal gebruiken om deze doelgroepen te bereiken.

LAAT UW ZONNEKLEP DRUKKEN BIJ UWPRINTER.NL!

Promotiemateriaal heeft alleen een positief effect op de ontvangers, als deze van professionele kwaliteit is. Laat uw zonnekleppen daarom bedrukken bij Uwprinter! Wij drukken zonnekleppen namelijk af op papier van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien kunt u bij ons kiezen uit een smal of breed model en worden de kleppen standaard met elastiekje geleverd. De bedrukking is in full colour. Zonnekleppen worden standaard met elastiekje geleverd. Het smalle model is 127,7 mm x 233,8 mm en het brede model is 135,8 mm x 221,9 mm. Het smalle model heeft meer een banaan vorm en het brede model is rechthoekig. Voor de bedrukking maakt het trouwens niet uit voor welk model u kiest. Elk model wordt namelijk aan de bovenkant full colour bedrukt. Bovendien bepaalt u helemaal zelf wat de bedrukking wordt. U kunt hiervoor zelf een ontwerp aanleveren of door onze ervaren vormgevers en DTP’ers een ontwerp laten maken.

BEDRUKTE ZONNEKLEP NODIG? WIJ GAAN GRAAG VOOR U AAN DE SLAG!

Wanneer u kiest voor Uwprinter.nl, kiest u voor een betrouwbare organisatie die al jarenlang ervaring heeft in het bedrukken van verschillende promotiematerialen. Dankzij de kennis en kunde van ons vormgevers en het uitsluitend gebruik van materialen van uitstekende kwaliteit, weet u bij ons zeker dat uw bedrukte zonnekleppen er prachtig uit komten te zien. Wilt u graag meer weten over onze service en/of werkwijze? Of heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van uw eigen zonneklep? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen u graag verder!