Alle categoriëen

Informatie

Beurswanden bedrukken

Wilt u goed voor de dag komen op een beurs? Denk dan eens aan een bedrukte beurswand! Bij Uwprinter hebt u de keuze uit twee wanden. De beurswanden worden geleverd inclusief lampen. Wij leveren presentatiewanden in vier verschillende formaten. Houdt bij de keuze altijd rekening met de grootte van de stand en beschouw de beurswand als achtergrond van uw stand. Een beurswand is altijd enkelzijdig bedrukt. De bedrukking is in full colour.

Onze voordelen:

  • Keuze uit twee wanden
  • LED belichting mogelijk
  • Full collour bedrukking
  • Scherpe prijs

Moment a.u.b. Message

BEURSWANDEN DRUKKEN IN MEERDERE FORMATEN

Onze beurswanden hebben een hoge kwaliteit en worden altijd gemaakt van topkwaliteit Siliconen Fabric, echter hebt u nog de mogelijkheid tot de versie met LED verlichting. De voordelen van de LED verlichting is dat uw beurswand gegarandeerd goed in de schijnwerpers staat. Zonder zelf met licht aan de gang te moeten! Houdt bij de keuze altijd rekening met de grootte van de stand en beschouw de beurswand als achtergrond van uw stand. De bedrukking is in full colour.

IS EEN BEDRUKTE BEURSWAND BESTELLEN VOLDOENDE?

Wilt u de stand helemaal compleet maken? Denk dan ook eens aan een presentatiebalie of een rollup banner. Zorg er ook voor dat de medewerkers van de stand goed herkenbaar zijn. Dit kunt u doen met naambadges. En natuurlijk wilt u alle gesproken klanten iets meegeven met daarop informatie van het bedrijf. Vergeet daarom de visitekaartjesfolders en flyers niet. Of geef iets echt bijzonders zoals een foto op hout, foto op aluminium of een foto op canvas. En het frame kunt u tevens personaliseren. Gegarandeerd dat uw bezoeker u niet vergeet.

'HELP, IK HEB GEEN ONTWERP MAAR WEL MET SPOED EEN BEDRUKTE BEURSWAND NODIG'

Heeft u advies nodig bij het bestellen van uw beurswand of wil u hulp bij het ontwerp? Neem dan contact op met onze klantenservice. Het is ook handig om de aanleverspecificaties of werktekening te raadplegen. Wij leveren beurswanden van topkwaliteit! Onze klantenservice helpt u graag met het maken van de juiste keuze. Ook adviseren we u met een ontwerp of maken zelfs een ontwerp voor u.

BESTEL UW BEURSWAND DIRECT ONLINE