Alle categoriëen

Informatie

Kaarten drukken

Vergeten kaarten te bestellen voor een speciale gelegenheid? Gelukkig heeft Uwprinter een super snelle levertijd. Bij ons heeft u ruime keuze formaat en papier. Naast kaarten is het ook handig om de enveloppen bij ons te bestellen, dan kunt u na ontvangt de kaarten meteen versturen. Zelfs mogelijk om op dezelfde dag te ontvangen.

Onze voordelen:

 

Afmeting

 • A4 2 -luik

  Eindformaat 210x297 mm
 • A5 2 -luik

  Eindformaat 148x210 mm
 • A6 2 -luik

  Eindformaat 105x148 mm
 • Carré Card 2 -luik

  Eindformaat 135x135 mm
 • Carré Large 2 -luik

  Eindformaat 210x210 mm
 • Carré Medium 2 -luik

  Eindformaat 148x148 mm
 • Carré Small 2 -luik

  Eindformaat 105x105 mm

Papiersoort

Gewicht

Bedrukking

Afwerking

Prijzen en oplages

UITNODIGINGEN LATEN DRUKKEN EN SNEL THUISBEZORGD

Een echt gepersonaliseerd kaartje maakt u op uwprinter.nl. U kunt kaarten in allerlei soorten maten verkrijgen. Ook voor verschillende gelegenheden hebben wij kaarten zoals geboortekaarten en uitnodigingen. Wij drukken het voor u. U kan er ook direct voor kiezen om enveloppen mee te laten sturen. Hierdoor kunt u uw kaarten direct verzenden en op de post doen.

HULP nodig bij het ONTWERP van de kaarten?

Hebt u hulp nodig bij het laten drukken van de kaarten of wilt u de kaarten laten ontwerpen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij leveren vliegensvlug kaarten voor een goedkope prijs! Mocht u hulp nodig hebben bij het ontwerpen dan helpen we u graag op weg. Hebt u advies nodig over het formaat, papiersoort of bedrukking kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze vormgevers en interne Dtp’ers helpen u graag bij uw ontwerp. Door ons ruime assortiment kunt u daar zeker vragen over hebben, maar daarom staat onze klantenservice 24/7 voor u klaar. Bij ons is geen vraag te gek.

UW kaarten BEDRUKKEN WAS NOG NOOIT ZO EENVOUDIG

Bestel snel uw eigen ontworpen kaarten en dan gaan wij vliegensvlug voor u aan de slag.