Alle categoriëen

Informatie

Spandoek bedrukken

Gewoon een spandoek nodig? Geen probleem, bij UwPrinter.nl bestelt u zeer eenvoudig uw eigen spandoek op maat. Wij maken standaard gebruik van hoogwaardig 400grams PVC. Kies als extra of u het spandoek afgewerkt wilt hebben met ringen. Zo kunt u de spandoeken direct eenvoudig ophangen. 

Onze voordelen:

  • Iets unieks? Vraag ons
  • Afgewerkt met ringen op de hoeken
  • Een origineel cadeau!
  • Snelle levering

Moment a.u.b. Message

WAAROM EEN SPANDOEK LATEN DRUKKEN?

Spandoeken zijn reclame uitingen die je overal kunt plaatsen. De spandoeken geven elk evenement of marketingactie een geweldige uitstraling. Wij bieden de spandoeken aan voor de laagste prijs van Nederland. Nergens vind je de spandoeken goedkoper! Bepaal zelf de grootte van het spandoek en upload je eigen ontwerp. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Zit er haast bij? Lever jouw bestelling voor onze productiedeadline aan en je kan jouw spandoek super snel in huis hebben! Zonder moeite, zo geregeld. De eco-banner is gemaakt met materialen die duurzaam zijn en een lage impact hebben op het milieu.

WILT U EEN SPANDOEK OP MAAT BESTELLEN? WIJ REGELEN HET!

Bij UwPrinter.nl willen het u niet moeilijker maken dan nodig. Daarom kunt direct in onze webshop een spandoek op maat bestellen. Kies zelf de afmetingen, maak uw keuze uit onze afwerkingsmodelijkheden (wel of geen ringen) en bevestig uw bestelling. Na uw betaling kunt u uw ontwerp digitaal aanleveren zodat we deze zo snel mogelijk kunnen leveren. Geen ontwerp? Geen nood! Wij hebben interne DTP's en vormgevers in dienst die een uitstekend ontwerp voor u kunnen maken. Neem hiervoor contact met ons op voor meer informatie.