Alle categoriëen

Informatie

Textielposter

Is het weer eens tijd voor wat nieuws in uw kantoor, winkel of eigen huis? De textielposters van UwPrinter zijn een echte aanwinst. Ze zijn kreukvrij en hebben een zeer hoogwaardige print! U kunt de textielposter natuurlijk zo ontwerpen als u wilt, niets is te gek. Ook heeft u ruime keuze in hoogte en breedte.

Onze voordelen:

  • Snelle levering
  • Ruime keuze formaat
  • Topkwaliteit
  • Incl. stokken

Moment a.u.b. Message

Textielposter van UwPrinter

U kunt bij ons altijd rekenen op topkwaliteit. Zo ook met onze textielposters. De zijkanten zijn lasergeneden, waardoor de afwerking strak oogt. Ook worden de accessoires om het doek opgehangen meegeleverd. U kunt kiezen tussen meerdere materialen en verschillende soorten kleuren garen. Dit zodat u alleen het beste resultaat thuis geleverd krijgt.

HULP NODIG BIJ HET ONTWERPEN?

Geen probleem, onze designers helpen je graag bij het realiseren van jouw droom poster. Je kunt er daarbij zeker van zijn dat jouw wensen ook écht worden vertaald naar jouw textielposter. Heeft u hulp nodig bij het bestellen van deze poster? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice heeft veel ervaring en kan u van goed advies voorzien. Ook op het gebied van vormgeven bent u dan aan het juiste adres.

Bestel uw eigen textielposters en wij gaan direct voor u aan de slag!