Alle categoriëen

Informatie

Schoonloopmat

Op zoek naar een schoonloopmat met uw eigen huisstijl of eigen ontwerp? Bij UwPrinter leveren we ze razendsnel en zijn ze voorzien van topkwaliteit! Zo voelen uw klanten zich welkom en houdt het uw winkel/pand schoon.

Onze voordelen:

  • Snelle levering
  • Topkwaliteit
  • Hoge antislip waarde
  • Voor alle vlakke vloeren
  • Uitwasbaar

Moment a.u.b. Message

Schoonloopmatten bij UwPrinter

Onze schoonloopmatten kunt u met uw eigen logo, afbeelding of tekst laten personaliseren. Zo voelen uw klanten zich meteen welkom. Bij UwPrinter zijn de schoonloopmatten voorzien van een slijtvaste print en dus echte topkwaliteit. Ook zit er aan de onderkant een hoge antislip waarde, waardoor de mat op alle vlakke ondergronden (ook met vloerverwarming) geschikt. Het materiaal wat wij gebruiken is snij vast, zo heeft u geen last van rafelingen aan de zijdes en is deze uitwasbaar! Zo hebben wij ervoor gezorgd dat de gepersonaliseerde maar extreem lang meegaan!

Hulp nodig bij het ontwerp of uw bestelling?

Heeft u hulp nodig bij het design of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag verder. Onze vormgevers en interne Dtp’ers helpen u graag bij uw design. Door ons ruime assortiment kunt u daar zeker vragen over hebben, maar daarom staat onze klantenservice 24/7 voor u klaar. Bij ons is geen vraag te gek.

 

Bestel uw gepersonaliseerde schoonloopmat en wij gaan direct voor u aan de slag!