Alle categoriëen

Informatie

Pop-up LED-frame

Opzoek naar een opvallende eyecatcher om de aandacht te trekken? Bij UwPrinter kunt u kiezen voor een pop-up LED-frame. Deze is zeer geschikt voor op een beurs, in uw winkel of natuurlijk in showrooms. Het frame is gemakkelijk op te zetten en gereedschap is hier niet voor nodig. Ook is het frame licht, waardoor het makkelijk te verplaatsen is.

Onze voordelen:

  • Topkwaliteit
  • Snelle levering
  • Ook apart te bestellen

Moment a.u.b. Message

Pop-up LED-frame bij UwPrinter

Onze pop- LED frames kunnen vrijstaan omdat ze zo stevig zijn. Ook is het doek en het frame apart te bestellen. Hierdoor kun je het doek en frame makkelijk verwisselen. Door het lichtdoorlatende doek wordt er gezorgd voor een scherpe, egale verlichte print. Het frame is een zilverkleurige robuust aluminium frame en heeft 2 voeten waardoor het zeer stevig vrij kan staan!

Hulp nodig bij uw bestelling?

Heeft u hulp nodig bij uw bestelling of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag om uw vragen te beantwoorden! Geen vraag is voor ons te gek dus als u een vraag hebt of als u door ons ruime assortiment niet weet welk product voor u het beste is, staan wij graag voor u klaar

Bestel uw eigen pop-up LED-frame en wij gaan direct voor u aan de slag!