Alle categoriëen

Informatie

 

Peesdoek

Bent u het peesdoek wel weer een keer beu wat al zo lang in uw het texielframe zit? Dan zit u hier op de goede plek. UwPrinter levert namelijk losse peesdoeken om uw bestaande texielframe een nieuwe look te geven. Het verwisselen gaat makkelijk en snel waardoor je peesdoeken op veel plekken ziet.

Onze voordelen:

  • Topkwaliteit
  • Snelle levering
  • Keuze in materiaal
  • Accessoires beschikbaar

Moment a.u.b. Message

Eenvoudig verwisselbaar

Om het peesdoek te spannen, zit er een platte siliconen pees rondom de rand van het doek. Deze wordt eenvoudig geplaatst in het texielframe en meer is het niet! Ze kunne worden opgehangen aan de muur, het plafond en ook vrijstaand.

Nog geen texielframe?

Heeft u nog geen texielframe in bezit? Neem dan even een kijkje bij onze textielframes. Hier kunt u zelfs direct een peesdoek bij bestellen. Ook zijn ze verkrijgbaar met verlichting om het nog meer op te laten vallen.

Hulp nodig bij de opmaak of vragen over bestelling?

Heeft u hulp nodig bij het design of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag verder. Onze vormgevers en interne Dtp’ers helpen u graag bij uw design. Door ons ruime assortiment kunt u daar zeker vragen over hebben, maar daarom staat onze klantenservice 24/7 voor u klaar. Bij ons is geen vraag te gek.