Alle categoriëen

Informatie

Naadloos behang

Behang laten drukken met ontwerp? Behang voor een eigen ontwerp of een zelfgemaakte foto aan de muur (zoals een foto op canvas). Het klinkt bijna onwerkelijk, maar dit is echt mogelijk bij Uwprinter. Wij kunnen behang bedrukken met een eigen foto, of een ontwerp dat is gemaakt door een van onze grafisch vormgevers. Ook is het behang naadloos en dus geen banen. Hierdoor oogt de print perfect!

Onze voordelen:

  • Scherpe prijzen
  • Top kwaliteit
  • Snelle levering
  • voor optimaal resultaat combineren met onze behanlijm+primer

Moment a.u.b. Message

Naadloos behang bij UwPrinter

Om u te voorzien van een prachtige muur bieden wij top kwaliteit aan in ons grote assortiment. Jou smaak, jou keuze! U kunt zelf een foto of afbeelding aanleveren en wij gaan gelijk voor u aan de slag. Ons behang is waterafstotend en kras vast. Ook is ons behang Uv-licht bestendig waardoor de print niet verkleurd in het zonlicht. Hierdoor blijft het behang jarenlang als nieuw!

Alternatieven

Zoekt u toch net iets anders? Check dan even behang in stroken. Bent u op zoek naar wat origineels op de muur? Dan raden wij aan even bij onze behang cirkels te kijken! Deze zijn namelijk een echte eyecatcher en verkrijgbaar in verschillende soorten maten! Heeft u een set nodig voor het plaatsen van het behang? Ga dan even naar onze behangset. Hier vind je een 6-delige set die je kan helpen om uw behang professioneel te lijmen. Bij uwprinter kunt u ook even een kijkje nemen bij onze behangprimer en behanglijm. Zo bent u goed voorbereid en heeft u alles in huis om uw behang op te hangen!

Vragen over de opmaak of bestelling?

Nooit eerder werkte een wandbekleding zo egaliserend, isolerend en geluiddempend! Hiermee maakt u onderscheid en met een uniek design maak je het plaatje natuurlijk helemaal compleet. Heeft u hulp nodig bij het design of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag verder. Onze vormgevers en interne DTP'ers helpen u graag bij uw design. Door ons ruime assortiment kunt u daar zeker vragen over hebben, maar daarom staat onze klantenservice 24/7 voor u klaar. Bij ons is geen vraag te gek.

Bestel snel uw naadloos behang en we gaan vliegensvlug voor u aan de slag!