Alle categoriëen

Informatie

Hexagons

Opzoek naar originele wandbekleding om een echt onderscheid te maken? Dan zit je hier op de juiste plek. Met onze hexagons heeft u ruime keuze en topkwaliteit! Ook kunt u met verschillende maten uw hexagons combineren en een gave collage op de muur hangen. Ook kunt u ze personaliseren en zo echte originaliteit laten zien!

Onze voordelen:

  • Topkwaliteit
  • Keuze in materialen
  • Geschikt voor binnen en buiten
  •  Snelle levering
  • Keuze in verschillende maten

Moment a.u.b. Message

Uw hexagons ontwerpen

Om u een beetje op weg te helpen hebben we een paar ideeën om uw hexagons uniek te maken! U kunt namelijk kiezen voor persoonlijke foto’s. Bijvoorbeeld leuke vakantiefoto’s. Ook zijn natuurfoto’s populair. Daarnaast kunt u ook een kleurthema kiezen. Deze kleur komt in elke hexagon terug en zo zorgt het voor rust en verbinding in de collage.

Heeft u hulp nodig bij het design of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag verder. Onze vormgevers en interne Dtp’ers helpen u graag bij uw design. Door ons ruime assortiment kunt u daar zeker vragen over hebben, maar daarom staat onze klantenservice 24/7 voor u klaar. Bij ons is geen vraag te gek.

Hexagons bij UwPrinter en alternatieven

U kunt bij UwPrinter altijd topkwaliteit verwachten. Ook maken wij gebruik van een extreem snelle levering en gaan we na u bestelling meteen aan de slag! Zijn onze hexagons toch niet helemaal wat u zoekt? Neem dan een kijkje bij onze andere wandbekleding. U kunt ook kiezen voor onze behangcirkels, textielframes, textielposters, en nog veel meer!

Bestel uw hexagons en wij gaan direct voor u aan de slag!