Alle categoriëen

Informatie

Foto op hout

Op zoek naar wanddecoratie? Bij UwPrinter kunt u kiezen voor een foto op hout. Dit maakt uw wand weer origineel en krijgt het een natuurlijke uitstraling. De combinatie van de print en het houdt zorgt voor een robuuste look en past daarom ook in bijna elk interieur!

Onze voordelen:

 • Snelle levertijd
 • Verschillende formaten
 • Duurzaam
 • Topkwaliteit

Moment a.u.b. Message

Foto op hout bij UwPrinter

U heeft bij UwPrinter verschillende keuzes in maat en vorm. Voor een perfecte print op het hout raden wij u de keuze ‘whitewash’ aan. Bij deze keuze komt er een wit laagje op het hout voordat de print gedrukt wordt. Hierdoor komen de kleuren beter uit en valt het meer op. Houd u meer van een robuustere look? Dan raad ik deze whitewash af. Zonder whitewash komt de print direct op het hout en is het hout nog door de print heen te zien.

Hoe bestel ik de foto op hout

 1. Kies het aantal die u wilt bestellen
 2. Druk op de vorm die u wenst.
 3. Kies een van de formaten die beschikbaar zijn
 4. Maar een keuze omtrent de whitewash.
 5. Voeg uw paneel toe aan de winkelwagen.
 6. Klik op: 'Naar afrekenen' of op 'verder winkelen'
 7. Vul uw gegevens in en volg de aankoopinstructies.
 8. Als laatste stap kunt u uw bestanden aanleveren.

Hulp nodig bij uw bestelling?

Heeft u hulp nodig bij uw bestelling of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag om uw vragen te beantwoorden! Geen vraag is voor ons te gek dus als u een vraag hebt of als u door ons ruime assortiment niet weet welk product voor u het beste is, staan wij graag voor u klaar

Bestel nu uw foto op hout en we gaan direct voor u aan de slag.