Alle categoriëen

Informatie

Dividers

Zit u met meerdere mensen op het kantoor te werken en bent u op zoek naar uw eigen plekje? Is het interieur toch iets te hard en kunnen uw medewerkers er niet fijn werken? Dan raden wij u onze dividers aan. Door deze toe te voegen aan het interieur wordt er gezorgd voor een rustigere omgeving waardoor uw medewerkers meer privacy krijgen en door een gepersonaliseerde print uw net het stukje onderscheid kunt maken waar u misschien wel naar opzoek was.

Onze voordelen:

  • Topkwaliteit
  • Verschillende maten verkrijgbaar
  • Keuze in de kleur van het frame
  • Snelle levering

Moment a.u.b. Message

Desk- en roomdividers

U heeft bij ons de keuze tussen deskdividers en roomdividers. Zitten uw werknemers dicht op elkaar en zijn ze opzoek naar een stukje privacy? Dan raden wij u onze deskdividers aan. Deze kunt u gemakkelijk tussen bureaus plaatsen en wordt geleverd met de benodigde accessoires.

Toch opzoek naar roomdividers? UwPrinter levert altijd topkwaliteit en zo ook met onze gepersonaliseerde roomdividers. Deze zijn namelijk ook verkrijgbaar met wieltjes. Zo kunt u de divider makkelijk verschuiven naar uw gewenste plek. Ook zijn ze erg functioneel. De panelen zijn namelijk koppelbaar en dus ook geschikt om een volledige ruimte te splitsen. De koppelstukken kunt u er zelf bij bestellen.

Hulp nodig bij het ontwerp of uw bestelling?

Heeft u hulp nodig bij het design of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag verder. Onze vormgevers en interne Dtp’ers helpen u graag bij uw design. Door ons ruime assortiment kunt u daar zeker vragen over hebben, maar daarom staat onze klantenservice 24/7 voor u klaar. Bij ons is geen vraag te gek.

Bestel uw gepersonaliseerde dividers en wij gaan direct voor u aan de slag!