Alle categoriëen

Informatie

Blind ophangsysteem

Op zoek naar een blind ophangsysteem? Bij UwPrinter leveren we razendsnel en altijd topkwaliteit. Het systeem is gemaakt van solide aluminium en kan daarom panelen tot wel 35 kg dragen.

Onze voordelen:

  • Snelle levering
  • Topkwaliteit
  • Voor panelen tot 35 kg

Moment a.u.b. Message

Blind ophangsysteem bij UwPrinter

Omdat het frame niet zichtbaar is komt de print tot leven en blijft u het interieur strak houden. Door onze snelle levering en topkwaliteit is UwPrinter de plek om te bestellen. Op zoek naar andere wanddecoratie? Neem dan een kijkje onder de categorie ‘decoratie’. Hier vind je veel originele wanddecoratie voor in uw winkel, kantoor of huis!

Monteren

Het ophangsysteem wordt gemonteerd met schroeven of een wandhanger. Als u kiest voor schroeven kunt u het frame met minimaal twee schroeven ophangen. Als u kiest voor een wandhanger, worden deze om de 50 cm gemonteerd aan de muur.

Hulp nodig bij uw bestelling?

Heeft u hulp nodig bij uw bestelling of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag om uw vragen te beantwoorden! Geen vraag is voor ons te gek dus als u een vraag hebt of als u door ons ruime assortiment niet weet welk product voor u het beste is, staan wij graag voor u klaar.

Bestel uw blinde ophangsysteem en wij gaan direct voor je aan de slag!