Alle categoriëen

Informatie

Spanners t.b.v. spandoek

Een spandoek besteld maar weet u nog niet hoe u deze aan het frame wil bevestigen? Dan raden wij de spanners aan van UwPrinter! Het elastiek is extra sterk en zorgt er daarom ook voor dat het spandoek zo strak mogelijk hangt. Zo is het goed te zien en ziet het doek er fantastisch uit! Bij UwPrinter maken wij gebruik van topkwaliteit en leveren wij het vliegensvlug bij u af!

Onze voordelen:

  • Snelle levering
  • Topkwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Extra sterk elastiek

Moment a.u.b. Message

Spanners bij UwPrinter

Door de extra sterke elastieken houdt de spanner het doek goed op zijn plek. Ook het verwisselen van het doek gaat heel gemakkelijk! De spanners zijn niet alleen voor onze spandoeken goed te gebruiken, maar ook voor speakerdoeken! Geïnteresseerd in onze speakerdoeken? Klik dan op de link en ontdek onze voordelen!

Hulp nodig bij uw bestelling?

Heeft u hulp nodig bij uw bestelling of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag om uw vragen te beantwoorden! Geen vraag is voor ons te gek dus als u een vraag hebt of als u door ons ruime assortiment niet weet welk product voor u het beste is, staan wij graag voor u klaar.

Bestel uw spanners en we gaan direct voor je aan de slag!