Alle categoriëen

Informatie

Parasol

Wilt u ook op een hete zomerdag lekker in de schaduw zitten maar toch reclame maken? Dan zit u goed bij de parasols van UwPrinter. Perfect voor in tuinen, op festivals en terrassen! Met uw eigen logo of ontwerp kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten! Bestel uw parasol hieronder en wij  gaan direct voor u aan de slag!

Onze voordelen:

  • Snelle levering
  • Topkwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Complete set of los parasoldoek beschikbaar

Moment a.u.b. Message

Parasols bij UwPrinter

De parasols van UwPrinter zijn waterafstotend en daarom weerbestendig! Maar zelfs binnen is een parasol een leuke eyecatcher in de ruimte. Bij UwPrinter kunt u een complete set bestellen, maar ook een los doek of alleen het frame! Zo kunt u gemakkelijk veranderen van doek voor een andere uitstraling! Ook heeft u keuze uit de kleur garen, zo zorgen wij er altijd voor om u topkwaliteit te leveren!

Een parasol toch niet wat u zoekt?

Met de topkwaliteit van UwPrinter weet u zeker dat uw buitenreclame zo goed mogelijk gerealiseerd wordt. Is een parasol toch niet helemaal wat u zoekt? Geen probleem! Bij UwPrinter hebben wij onder de categorie ‘buitenreclame’ waanzinnig veel soorten reclame opties beschikbaar! Heeft u wel eens gedacht aan een kioskvlag, mastvlag of vlaggen eigen formaat!? Ook leveren wij spandoeken, reclameborden, bouwborden en nog veel meer! Of als u onderscheid wilt maken kunt u ook kiezen voor buitenkussens of zelfs met een tarp. Zo hebben wij bij UwPrinter een ruim assortiment en voor ieder wat wils!

Vragen over opmaak of bestelling?

Met een uniek design maak je het plaatje natuurlijk helemaal compleet. Heeft u hulp nodig bij het design of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag verder. Onze vormgevers en interne Dtp’ers helpen u graag bij uw design. Door ons ruime assortiment kunt u daar zeker vragen over hebben, maar daarom staat onze klantenservice 24/7 voor u klaar. Bij ons is geen vraag te gek.

Bestel uw parasol nu en we gaan direct voor u aan de slag!