Alle categoriëen

Informatie

Bouwhekdoeken

Een zeer geschikt reclamemiddel voor uw bedrijf zijn bouwhekdoeken. Deze staan namelijk overal! Van een bouwplaats naar een evenement. Het doek is bedoeld om af te schermen en valt dus extreem goed op!

Onze voordelen:

  • Gaat langdurig mee
  • Professionele uitstraling
  • Scherpe prijs
  • Topkwaliteit

Moment a.u.b. Message

Bouwhekdoeken bij UwPrinter

Wij leveren bouwhekdoeken voor een scherpe prijs om de reclame voor uw bedrijf een echte boost geven. Het doek is gemaakt van topkwaliteit materiaal waarbij een lange levensduur garant staat. Laat uw bedrijf zien op een professionele manier op bijvoorbeeld evenementen! Met een gepersonaliseerd bouwhekdoek is uw bedrijf direct zichtbaar op een snelle en aantrekkelijke manier.

Bij UwPrinter heeft u keuze uit vele verschillende soorten materialen! Deze materialen hebben allemaal een B1-certificaat, waardoor ze geschikt zijn voor openbare ruimtes. Ook zijn er accessoires als tie-wraps beschikbaar in verschillende kleuren.

Kleurvast

Bij UwPrinter leveren wij alleen maar topkwaliteit. Het doek beschikt over de hoogst mogelijke kleurintensiteit en absorbeert zonlicht! Hierdoor geeft het een matte uitstraling en verkleurt het doek niet. Ook is het doek opvouwbaar en dus makkelijk en compact te vervoeren.

Hulp nodig bij het ontwerpen van uw bouwhekdoek?

Natuurlijk kunnen wij u ook helpen bij het ontwerpen van een concept. Geen ontwerp is onmogelijk en geen bedrukking is te gek voor ons team! Wij helpen u graag. Heeft u hulp nodig, neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestel uw bouwhekdoek en wij gaan direct voor u aan de slag!